Лайфхаки

Де відпочити в Україні: 6 небанальних варіантів

Літо – довгоочікувана пора відпусток, канікул, подорожей. Можна релаксувати на березі Середземного моря десь у Туреччині, а можна відкривати для себе все нову і нову Україну. Тут ми зібрали 6 топових місць на нашій Батьківщині, які варто відвідати.

1. Буцький каньйон. У чарівному селі Буки, що на Черкащині, на річці Гірський Тікич знаходиться Буцький каньйон. Тут і величні скелі, і водоспад, що залишився у спадок від найпершої в Україні ГЕС. До речі, рекомендуємо залишитись тут із наметом!

2. Кінбурнська коса. У Миколаївській області є мальовниче місце. Вас зустрінуть біленькі піщані пляжі, аромати лісу й диких степів з різноманіттям рослин. Це саме те місце, що обожнюють сучасні блогери: тут тобі й рожеві фламінго, й чаплі, й пелікани. А ще ви зможете й оздоровитись завдяки лікувальним грязьовим озерам.

3. Білгород-Дністровський(Аккерман). Містечко знаходиться недалеко від Одеси. Це місце для поціновувачів історії, адже тут розташована відома Аккерманська фортеця, що збереглася з 12-15 століть. Також у кінці червня тут проходить музичний фестиваль «Фортеця».

Читайте також: Непростий «найкращий» друг
4. Блакитні озера на Чернігівщині. Вони полонять ваше сердечко чистою, як сльоза, водою, піщаними берегами й неймовірними краєвидами. На Великому Блакитному озері є VIP-зона з гриль-баром , спортмайданчиками, кемпінгом, та водними гірками.

5. Еко-туризм у Вінницькій області. Села Канава, Губник, Гамаки – чудові місця для любителів усього екологічного . Можна залишитись у котеджі, дихати чистим повітрям, влаштувати пікнік та попити парного молока. А у самій Вінниці варто подивитися на відомі фонтани.

6. Кирилівка, Арабатська стрілка, Генічеськ = море. Азовське море мілке й швидко нагрівається, тому у жарку погоду – повноцінний відпочинок забезпечено! Це саме ті місця для відпочинку з дітьми. Тут безліч різноманітних пансіонатів, турбаз та розваг. Можна і оздоровитися, і розвеселитися!

Гарного відпочинку!

Вам також має сподобатись...