Шоу-бізнес

ТОП-7 міцних пар українського шоу-бізнесу

Надихаємося прикладом щасливих стосунків

Юлія Саніна та Валерій Бебко

Пара познайомилася у 2009 році, коли Юлія як журналістка прийшла брати інтерв’ю у Валерія. Через два роки після знайомства вони одружилися. Пара приховувала стосунки протягом п’яти років. У 2015 році у них народився син Данило.

 

Павло та Марина Зіброви

Пара познайомилася у 1992 році на зустрічі поета Миколи Луківа. Павло гарно добивався Марину, співав романси і зрештою її серце розтануло. 1994 Року пара зіграла весілля. У подружжя двоє дітей, син Марини від першого шлюбу Олександр та спільна дочка Діана.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Зі своєю другою дружиною Сніжаною Вартанян Сергій Бабкін познайомився у 2007 році. Це було кохання з першого погляду. Майже відразу вони зі Сніжаною повінчалися, а через деякий час і одружилися.

 

Читайте також: Не судилося бути разом: 3 пари знаків Зодіаку, які абсолютно не підходять один одному

В обох вже були діти від попередніх шлюбів, а 2010 року у пари народилася донька Василина. Нещодавно, 18 червня 2019 року, в сім’ї Бабкіних з’явилася ще одна дитина – син Єлисей.

 

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Почуття між телеведучими з’явилися на зйомках шоу «Голос країни». У 2017 році пара одружилася, цього ж року у них народився син Іван. І зовсім нещодавно у подружжя народився ще один син.

 

Оля та Вадим Полякові

Цього року пара відзначає 15-ту річницю весілля. Познайомилися вони на дні народження Вадима, Оля була запрошена на урочистість як співачка. Між молодими людьми почалася дружба, а незабаром вони одружилися. Виховують двох доньок, Машу та Алісу.

 

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Доленосна зустріч з майбутнім чоловіком Маші відбулася в 2001 році в Ялті. За два роки вони зіграли весілля. У пари двоє дітей, дочка Нана та син Олександр.

 

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес разом уже дуже довго. Першого дня знайомства Володимир сказав Наді: «Ти будеш моєю дружиною!», а за тиждень вони вже жили разом. У 2015 році пара одружилася.

Вам також має сподобатись...