Новини

Чотири жіночих імені, власницям яких доля передрікає щасливе життя

Ім’я має велике значення для людини. Воно надає відчутний вплив на долю, на особистість, на захоплення і хобі.

А жінкам ім’я може ще й передбачити щасливе життя. Особливо доля благоволить чотирьом жіночим іменам. Перевірте, чи є ви в цьому щасливому списку.

Ірина. Доля власниць цього імені наділила їх життєвою мудрістю, великим темпераментом і надмірною активністю, що, втім, йде їм на користь.

Життя Ірини завжди наповнене моментами, які точно запам‘ятаються і яскравими миттєвостями, оскільки вона вважає за краще знаходитися в центрі всіх значущих подій.

Власниці цього прекрасного імені часто мають аналітичний склад розуму, що для жінки, взагалі-то, велика рідкість. Вони здатні вирішувати найскладніші завдання, тому, користуються беззаперечним авторитетом, навіть, в чоловічому колективі.

Незважаючи на чоловічий і практичний підхід до життя, Ірина завжди залишається дуже жіночною і чарівною, притягаючи погляди чоловіків в будь-якому віці.

 

Марина. У перекладі це ім’я означає «морська». І це не випадково, адже всі Марини мають вишуканий і витончений смак, наполегливість і цілеспрямованість.

Вони товариські і мудрі особистості, завжди прагнуть бути лідерами і перебувати в перших рядах. Також Марина завжди має власну точку зору на багато подій, які відбуваються навколо неї, але не завжди висловлює її прилюдно, в деяких моментах вважаючи за краще мовчати.

Власниці цього імені мають великий потенціал, але в силу різних причин рідко його розкривають. Адже жінки з цим ім’ям можуть, як побудувати кар’єру, так і щасливе особисте життя.

Головне для Марини – це знайти баланс між вимогливістю до себе і умінням розслабитися.

 

Читайте також: 6 Причин читати більше художньої літератури

 

Олена. У перекладі це ім’я означає «світла і ясна». А в деяких казках цим ім’ям названо багато позитивних героїнь. Позитивні якості – не єдина перевага Олен, але є у власниць цього імені один істотний недолік.

Вони зовсім безініціативні. Розчаровані у житті, дівчата з таким іменем намагаються сховатися від усієї уваги і постійно перебувають в тіні більш вдалих жінок.

А до достоїнств Олени можна віднести вірність, уміння вести господарські справи, вміння смачно готувати. Також вони турботливі мами. Одним словом, це непоганий варіант для спільного життя.

 

Тетяна. Переклад цього імені дослівно звучить, як «упорядниця». Це відповідає дійсності, оскільки Тетяна обожнює все будувати. І в першу чергу відносини з коханою людиною. Це головна характеристика всіх, кого батьки нарекли Тетянами.

Дами гордо носять це ім’я, без проблем впораються з будь-якою, часом навіть найскладнішою роботою, при цьому, не забувши влаштувати своє особисте життя.

У Тетяни все і завжди в повному порядку, а від шанувальників в будь-якому віці немає відбою. Це не дивно, адже Тетяна має масу позитивних якостей, завдяки яким завжди досягає бажаного. Відповідально Тетяна підходить і до виховання своїх дітей, прагнучи дати їм хорошу освіту і все найкраще.

Вам також має сподобатись...