Стосунки

Помилки, яких припускаються у стосунках із самозакоханим чоловіком

Самозакоханий чоловік – не та людина, яка відштовхуватиме від себе дівчину, позбавлятиме її своїми манерами бажання спілкуватися. Такий юнак буде привабливим.

Так він поводитиметься на початку стосунків. Але з часом ситуація зміниться: нарцис користуватиметься обраницею, маніпулюватиме нею, через що та почуватиметься просто жахливо.

Перебуваючи в токсичних відносинах, дівчина страждатиме, але не у всьому при цьому буде винний її самозакоханий партнер. Деякими помилками вона й сама погіршуватиме стан справ. Таких можна навести кілька.

Безпосередньо називати чоловіка нарцисом

Жінка при цьому сподівається, що партнер зміниться на краще, стане іншим, але цього не станеться точно. Якщо вона називатиме нарцисом самозакоханого чоловіка, вона лише роздратує його, змусить його злитися, виражати гнів.

Справа в тому, що визнати свою токсичну поведінку партнер не зможе. Він захищатиметься, показуватиме, що дівчина помиляється. Робити все це чоловік буде за допомогою криків та агресії.

Заяви про розлучення

Дівчина може, коли впаде у відчай, заявити про те, що має намір залишити партнера. Але так вона не змусить його замислитися над своєю поведінкою, почне щось змінювати.

Чоловік вдаватиметься тільки до ще більш витончених маніпуляцій, тиснутиме на даму, намагатиметься її розжалобити. У результаті вона все одно залишиться, взявши до уваги всю ту інформацію, яку він до неї донесе.

 

Читайте також: Знаки зодіаку, яким важко освідчуватися в коханні

 

Панночка повірить нарцису, його брехливим обіцянкам. Але стосунки після цього не лише краще не стануть, але ще й погіршаться.

Каяття реальне

Так думатиме дівчина. Вона віритиме вибаченням чоловіка-нарциса, прощатиме йому будь-які провини. Але насправді молода людина, якщо вона є самозакоханою, все прораховуватиме, плануватиме.

Він свідомо робитиме кожен крок, вибачатиметься тоді, коли це допоможе отримати вигоду. Дівчина в якийсь момент почуватиметься зобов’язаною хлопцю, вважатиме, що він багато для неї робить, визнаючи свої помилки.

Але при цьому вона забуватиме про те, що він просто корисливий.

Нарцис ніколи не змінить своєї поведінки, не стане іншою людиною. Це варто пам’ятати жінці, яка має спокусу продовжувати стосунки, давати своєму коханому другий, третій, четвертий шанси на те, щоб почати поводитися по-іншому.

Вам також має сподобатись...