Шоу-бізнес

Добринін розповів про найстрашніший момент за місяць служби у теробороні

Український ведучий та блогер Микита Добринін ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив до лав тероборони, щоб захищати країну від російських окупантів.

Шоумен розповів, що вирішив піти служити, бо має насамперед захищати свою сім’ю. Хоча дружина Даша Квіткова відмовляла його, він таки вступив до тероборони.

“На другий день viйни я вже стояв з автоматом. У дружини були сльози, були прохання бути вдома, біля дитини. І це той момент, коли ти розриваєшся між думками, що ти потрібен сім’ї, тобі треба захищати дружину та сина. Але ти розумієш , що твій захист потрібний саме зі зброєю в руках”, – зізнався “Зірковому шляху” Добринін.

Микита вже понад місяць служить у теробороні. За весь цей час найважче, що було для нього – це події, що відбулися в Ірпені, Бyчі та Гостомелі.

 

Читайте також: Як отримати лікарняний внутрішньо переміщеним особам

 

“Я думаю, що це Ірпінь, Бyча та Гостомель. Які б сильні чоловіки, навіть воїни не були б, але все одно, коли ти бачиш ці кадри, або коли ти бачиш це перед собою – просто навертаються сльози. Це для мене було найстрашніше, найболючіше”, – розповів ведучий.

Також ведучому було важко усвідомлювати, що повз його будинок пролітали винищувачі, а там тоді знаходилися його маленький син і дружина.

“Важко було, коли ти перебуваєш на посту, чути і знати, що десь повз твій будинок пролітають винищувачі або спрацьовує ППО”, – поділився шоумен.

Втім, дружина Добриніна перебуває у безпечному місці. Але Даша не сидить, склавши руки. Вона допомагає у тилу.

“Ми допомагаємо фінансово, допомагаємо волонтерам із їжею, з одягом для дітей”, – зазначила Квіткова.

Вам також має сподобатись...