Стосунки

7 місць, де жінка може познайомитись із чоловіком мрії

Сьогодні ми розглянемо місця, де можна познайомитись із чоловіком.

І не просто представником протилежної статі, а добрим, гідним чоловіком.

Фітнес-клуб

Кожен чоловік, який поважає себе, прагне бути сильним, тому стежить за своєю зовнішністю, відвідує тренажерні зали, фітнес-клуби, можливо, щодня бігає або щось ще в цьому роді.

Люди, які займаються спортом, рідко курять, вживають алкоголь, ведуть активний спосіб життя. Якщо ваш вибір упав саме на такий тип чоловіка, швидше вирушайте у фітнес-клуб і купуйте собі абонемент.

Не потрібно думати, що вам доведеться ставати майстром спорту, щоб познайомитися з чоловіком, достатньо звернутися до спортсмена, який сподобався, з проханням показати, як правильно виконувати якусь вправу.

Будьте готові, що в цей момент чоловік надує груди і розпливеться в дивній усмішці. У цей момент у ньому прокидається великий гуру, навіть якщо він не є таким.

У процесі навчання вправі, слово за слово, розвивайте розмову, поцікавтеся, чи він займається спортом, запитайте про досягнення і неодмінно похваліть його за них.

Людський мозок влаштований таким чином, що коли він чує похвалу від зовсім незнайомої людини, у нього прокидається абсолютно здоровий інтерес.

Якщо в перший місяць у фітнес-клубі ви не познайомилися з чоловіком своєї мрії, не засмучуйтесь. Зрештою, за цей час ви підтягли свою фігуру та покращили здоров’я.

Книжкові магазини, бібліотеки

Якщо не накачаному атлетичному чоловікові ви віддаєте перевагу, а розуму і начитаності, світ книг — це саме те, що вам потрібно. Практично всі розвинені уми захоплюються читанням, де, як не тут, шукати людину зі звивини?

Приводом для розмови можуть стати спільні уподобання в літературі. Інший варіант, взяти одну з книг, підійти та запитати, чи не читав він, чи варто її купувати?

Запитайте, якому жанру він віддає перевагу і чому, яка у нього улюблена книга. Найголовніше – знайти спільні теми для розмови.

Далі висловіть свою думку щодо тієї чи іншої книги, можна подискутувати на тему якогось твору. Як і у випадку з фітнес-клубом, зробіть комплімент, оцініть його розум чи кмітливість, ефект не змусить себе довго чекати.

Театри, музеї, виставки

Якщо ви творча натура, найкращим місцем для знайомства із чоловіком стануть саме такі місця. Саме тут ви зможете зустріти таку ж витончену натуру. Предметів для розмови у вас перед очима просто достаток.

 

Читайте також: 5 знаків зодіаку, у яких наприкінці року розпочнеться біла смуга у житті

 

Починаючи з самих робіт, закінчуючи їх авторами. Головне в процесі обговорення не забути, що ви не прийшли на картини подивитися :-), ваше головне завдання познайомитися. Тому флірт, флірт, флірт.

Єдиним серйозним недоліком знайомства в подібних місцях є той факт, що самотні чоловіки тут зустрічаються досить рідко, але спробувати варто однозначно.

Курси

Нещодавно на очі потрапила розповідь однієї дівчини, яка пішла на курси англійської мови, де й познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.

Насправді, думка досить цікава. Одним з напрямків людини, що розвивається, є пізнання іноземних мов. Оскільки найпоширенішою є англійська, вибір очевидний.

Клуби з інтересів

У вас є хобі? Ідіть у клуб. Зазвичай люди, що збирають марки або малюють картини, які займаються цією справою не через гроші, але для задоволення займаються улюбленою справою до кінця життя.

Якщо ви познайомитеся з чоловіком у такому клубі, вам до кінця життя буде про що поговорити.

Ресторан

Ресторан – одне з найпопулярніших місць для знайомства з чоловіком. Рівень ресторану, будь то кафе в парку або дорогий ресторан у центрі міста, безпосередньо залежить від ваших уподобань у чоловікові.

Якщо у вас є претензії на багатого спонсора, потрібно йти до ресторану відповідного рівня. А що робити далі, мабуть, і казати не варто.

Способів багато, починається все з прохання вибрати вино і закінчується лише вашою кмітливістю.

Місця культурного відпочинку

Парки, бази відпочинку — все це підходить для знайомства, особливо якщо там відбувається якийсь концерт або масовий захід.

 

Вам також має сподобатись...