Стосунки

Якщо чоловік дійсно хоче бути з вами, він буде домагатися (все не так вже й складно)

Гадаю, кожна жінка на тому чи іншому етапі свого життя потрапляла у ситуацію, коли їй хтось дуже подобався, але вона не знала, наскільки це взаємно – мало що він там каже. І тому вона відступала на крок назад і спостерігала, чи він її добиватиметься.

Справа в тому, що коли хтось дійсно хоче бути з вами, то повірте, ви це зрозумієте.

Він подбає про те, щоб ви знали про його наміри. Докладе всіх можливих та неможливих зусиль для того, щоб ви зрозуміли, наскільки йому небайдужі.

А ось чоловік, якому ви не такі вже й цікаві, ймовірніше, триматиме вас на певній відстані, змушуючи сумніватися в ньому, в собі і в тому, чи потрібні взагалі ці стосунки.

Так, він може бути неймовірно чарівним і запевняти, що ви для нього – весь всесвіт. Але його слова залишатимуться лише словами. Він не поворухне і пальцем для того, щоб стосунки переросли в щось більше.

Коли чоловік намагається справити гарне враження, він запрошує на побачення, дарує подарунки і в цілому ставиться так, як ви того заслуговуєте (навіть після того, як ви відповідаєте йому взаємністю), можете бути впевнені — ви багато значите для цієї людини.

Не витрачайте час на того, хто до кінця не впевнений, чи підходите йому. Не витрачайте сили та увагу на того, хто не готовий у відповідь докласти тих самих зусиль. Насправді стосунки не такі вже й складні — ми самі все надто ускладнюємо.

Тому навчіться говорити “ні” чоловікові, який змушує вас сумніватися в ньому і в собі.

 

Читайте також: Як боротися з безсонням та покращити якість сну: 10 простих порад

 

Якщо він не намагається дізнатися про вас більше, не прагне встановити тісніший і глибший зв’язок, настав час добре подумати.

Тому що ви заслуговуєте на чоловіка, який розумітиме, що ви – найнеймовірніша і найчудовіша жінка. Чоловіка, який з гордістю розповідатиме про вас друзям та знайомим. Який захоче, щоб усі навкруги знали, що ви – його жінка. Чоловіка, який дійсно любить вас, а тому знайде тисячу і один спосіб показати своє кохання.

Ви заслуговуєте на того, хто боротиметься разом з вами, коли в житті настане чорна смуга. А не того, хто буде поруч, поки світить сонце, але відразу випарується, варто на горизонті з’явитися грозовим хмарам.

Ви хоробра, сильна та розумна жінка. Не дозволяйте нікому похитнути вашу впевненість у собі. Коли ви починаєте з кимось зустрічатися, намагайтеся (по можливості) тверезо оцінювати і вашого обранця, і ті стосунки, які у вас із ним зав’язуються.

І нарешті, знайте, чого ви гідні, і ніколи не задовольняйтесь чимось (чи кимось!) меншим.

Вам також має сподобатись...