Стосунки

Як чоловік показує, що закохався

Проявляти емоції дівчина більш схильна, ніж чоловік. Чоловік при цьому може відчувати теплі почуття, може прив’язуватися до тієї, яка йому симпатична.

Може здатися, що й виду він не подасть, що когось полюбив. Так, прямо хлопець про це, напевно, не скаже. Але невербально він про це точно повідомить.

Закоханість чоловік демонструватиме за допомогою жестів. Яких саме? Таких можна навести кілька.

Він зупиняє погляд на дівчині

І при цьому чоловік дивиться їй у вічі, робить це протягом тривалого часу.

Він сам не помічатиме, що робить таким чином. При цьому погляд його буде глибоким, у ньому читатиметься щирість.

Він зупиняється перед жінкою

Так юнак веде себе у публічному місці. Він ставатиме перед обраницею, захищатиме її від інших, намагаючись захистити від небезпеки.

А такий намір у хлопця може бути тільки щодо тієї, до якої відчуває теплі почуття.

Він копіює панночку

За коханою хлопець повторюватиме жести, він перейматиме її міміку. Він намагатиметься так підлаштуватися під дівчину, опинитися з нею на одній хвилі.

Підсвідомо панночка тягтиметься до такого чоловіка, не буде навіть сама розуміти, чому так відбувається.

 

Читайте також: Як обхитрити старість: вчені знайшли простий спосіб

 

Він намагається до неї доторкнутися

Підтримувати тактильний контакт хлопець буде з тією, яка йому симпатична. Він буде використовувати кожен зручний випадок, щоб поправити волосся дамі, щоб покласти руку їй на спину.

Чоловік намагатиметься сісти ближче до обраниці, скоротити з нею дистанцію. Так він показує своє бажання відчувати даму фізично.

Він підтримує дівчину

І робить це кавалер завжди, коли перебуває з жінкою. Він подаватиме їй руку, відкриватиме перед нею двері, притримуватиме її за спину.

Так він показує оточенню, що жінка належить тільки йому. Їй він також демонструє таким жестом, що згоден бути опорою для неї та підтримкою, що готовий оберігати її, нести за неї відповідальність.

Всі ці жести, дії не варто залишати без уваги. Вони досить точно показують, що чоловік закохався, що він має намір будувати стосунки з дівчиною.

Вам також має сподобатись...