Шоу-бізнес

Настя Каменських пояснила, як ще до жахливого конфлікту опинилася із сім’єю в Іспанії

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла, як сталося, що за кілька днів до viйни вона разом зі своїм чоловіком Потапом та їхніми мамами виїхали до Іспанії.

Зірка зізналася, що то була воля долі. Каменських готувала два альбоми – українсько- та іспаномовний. І вона мала п’ять днів, щоб доробити другу платівку в Мадриді:

“Так вийшло, що й мій чоловік мав п’ять днів для того, щоб поїхати до Іспанії, доробити мій іспанський альбом. І ми з двома мамами поїхали. Прокидаєшся від крику, тобі дзвонять і кажуть, війна почалася. А ти навіть не розумієш. .. Що означає слово “viйна”.

Що таке viйна? Це коли лунають сирени, коли вбивають людей. Я ніколи в житті не уявляла, що я взагалі в своєму житті таке переживатиму. Дякую всесвіту, дякую богу за те, що ми виявилися у безпечному місці саме у цей момент”, – прокоментувала Каменских у програмі “Зірковий шлях”.

Співачка також поділилася, що мільйон разів запитувала себе, як всесвіт так розпорядився і вони опинилися в Іспанії саме в цей страшний момент:

“Я мільйон разів себе питала, як так всесвіт розпорядився і так ми знаходилися там (у Мадриді – прим.ред). Ми повинні були повернутися наступного дня, 25 числа. Літаки відмінили.

У мене в понеділок були зйомки. Був прямий ефір. У вівторок дуже багато було заплановано, я готувалася до премії YUNA, я там мала співати свою нову пісню “Кришталь”.

 

Читайте також: Чоловік Камалії придбав два винищувачі для ЗСУ

 

НК розповіла що вони з чоловіком не слухали новини та не вірили в те, що агресія РФ може початися, тому просто продовжували працювати.

“Я ще дуже хвилювалася, тому що в мене дуже мало часу, тому що мені потрібно було закінчити свій іспаномовний альбом, повернутися швидко додому та почати підготовку до номера на YUNA, тому що ця пісня була нова, я ще ніколи її зі своїми музикантами не проходила, тому я взагалі не знала, як я зможу підготуватись.

Ми не слухали новини, думали, не може цього статися, тому просто продовжували працювати”, — зізналася артистка.

Вам також має сподобатись...