Лайфхаки

Поради як доглядати за шкірою під час та після перельоту

Ми одразу помічаємо, як переліт та акліматизація негативно впливають на стан нашої шкіри. Навіть під час короткого перельоту відчуваються зневоднення, сухість та стягненість шкіри або й з’являються нові висипання. Все це є наслідком стисненого рециркуляційного повітря, який просто витягає всю вологу зі шкіри.

Тож, щоб такого не сталося, plitkarka.com поділиться з вами найкращими порадами як доглядати за шкірою під час та після перельоту.

1.Сонцезахисний крем в літаку

Сонцезахист потрібен не лише на відпочинку, а й у літаку.

У літак потрібно вибирати такий сонцезахисний крем або спрей, який буде захищати від UVA променів, що проникають крізь вікна. А найкращим буде вибір Санскріну широкого спектру від UVA і UVB променів.

Все це необхідне тому, що на середній крейсерській висоті сонце впливає на шкіру набагато сильніше, а ілюмінатори не забезпечують потрібного захисту від променів.

2.Не використовуйте нові косметичні засоби до, під час і після польоту

Під час перельоту й деякий час після наша шкіра схильна до появи чергових висипань. І якщо ще в цей час ви використовуватимете нові продукти, стан шкіри тільки погіршиться.

Читайте також: Поради від Андре Тана. Ознаки того, що річ вже застаріла

Тому, щоб акліматизація пройшла успішно й безпечно, в подорож беріть лише ті продукти й засоби, які входять у вашу щоденну б’юті-рутину.

3.Зволоження шкіри

Звичайно, що під час перельоту шкіра втрачає вологу, після чого з’являється стягненість, лущення та навіть тьмяний колір обличчя.

Тому, для того, щоб краще утримати вологу, дерматологи радять перед польотом ретельно наситити і зволожити шкіру.

Найкраще для цього підійдуть гідрогелеві маски, а також зволожувальні сироватки і креми з гіалуроновою кислотою.Не забуваймо, що під час перельоту можна також використовувати тканинні маски для обличчя і патчі під очі.

Вам також має сподобатись...