Новини

Україна перейшла в принципово нову фазу – переведення ЗСУ на зброю НАТО – Кулеба

Збройні сили України розпочинають перехід на зброю НАТО, про що нещодавно ще зовсім не йшлося. Про це заявив глава МЗС Дмитро Кулеба під час онлайн-включення на своїй сторінці у Facebook.

“Ми перейшли в абсолютно нову фазу, про яку навіть два місяці тому ніхто не замислювався. Ми перейшли в принципово нову фазу, про яку навіть ніхто не мріяв – переведення Збройних сил України на натовську зброю, на натовський стандарт. І це вже відбувається”, – сказав Кулеба.

Міністр також зазначив, що президент України Володимир Зеленський зміг переконати Джо Байдена у тому, що настав час це зробити.

“І до нас поїхали спочатку гаубиці, але це лише початок, до нас поїде набагато більше. Це – історичний момент”, – додав Кулеба.

 

Читайте також: Тіна Кароль прокоментувала заборону на в’їзд до РФ

 

І ще кілька ключових заяв Дмитра Кулеба:

▪️Ви побачите нову динаміку багатьох процесів: стосовно санкцій, зброї, ізоляції росії.

▪️Ми зібрали коаліцію країн, які стоятимуть із нами до перемоги. Але є країни, які не є частиною цієї коаліції. Втім нам важливо, щоб вони не допомагали росії обходити санкції, не вірили російській брехні. З ними ми маємо працювати і доносити правду, чим насправді є російська агресія. 

▪️Про відновлення. Ми побудуємо ще кращу Україну: будинки, музеї, заводи, театри.

Вам також має сподобатись...