Новини

П’ять продуктів, які допоможуть швидше позбутися жиру на животі

1.Горіхи

Хочете перекусити? Чому б і ні! Тільки замість пакету з чипсами візьміть жменю несолоних горіхів. Вони багаті на корисні жири і вгамують тягу до їжі. До того ж горіхи дають заряд енергії, а завдяки високому вмісту білка сприяють нарощуванню м’язової маси.

2.Цільнозернові

Вуглеводи – важливе джерело енергії. Вибирайте цільнозернові продукти, такі як кіноа, коричневий рис, макарони з полби. Ці продукти допомагають травленню, і добре насичують. А головне, зерно перешкоджає відкладенню жиру.

3.Зелені овочі та трави.

 

Читайте також: Згущене молоко власними руками

 

Зелені овочі важливі для того, щоб спалювати жирові відкладення. Шпинат, брокколі, а також паростки перешкоджають накопиченню жиру і сприяють більш хорошому метаболізму.

4.Білок.

Крім горіхів, хороші джерела білка: нежирне м’ясо, таке як курка і індичка, риба, яйця і молочні продукти. Білок добре насичує і надовго втамовує почуття голоду.

5.Вода.

Чиста рідина вкрай важлива для здорового харчування. Достатня гідратація відіграє важливу роль в схудненні. Справа в тому, що часто мозок інтерпретує сигнали організму про спрагу, як почуття голоду, що змушує часто перекушувати. Переконайтеся, що п’єте мінімум півтора-два літри рідини в день.

Вам також має сподобатись...