Шоу-бізнес

Олена Кравець зізналася, як спілкується із Зеленським та чи попередили її, що почнеться вторгнення

Акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець близька подруга президента України Володимира Зеленського.

Втім, навіть вона не знала, що буде повномасштабне вторгнення РФ на територію України 24 лютого. Про це вона розповіла у коментарі “Зірковому шляху”.

До того ж, 23 лютого артистка разом із старшою донькою відвідала допрем’єрний показ фільму. Кравець зізналася, що її ніхто не попереджав про початок справжньої viйни. Вона вірила, що все обійдеться лише розмовами:

“Сусіди, якщо бачили мене в ліфті, казали: “О, ми вас бачимо, значить, все буде добре”. Я говорю: “Все буде добре”. Я дуже щиро вірила, що це бряцалки зброєю, що це все неможливо.

Це неможливо. усвідомити, неможливо прийняти, неможливо допустити. Ну як? Та ну ні. Ну що завгодно. Ми не знали.

Актриса також зізналася, що після допрем’єрного показу фільму дуже втомилася, тож 23-го увечері міцно заснула. О 5-й ранку 24-го артистку розбудили вибухи:

“Я повернула доньку додому. Вона проживає окремо. І наступного дня у неї був день народження. Я приїхала така втомлена, що чесно, завалилася спати. І о 5-й ранку мене підірвало з ліжка від дуже гучного вибуху. Ти в цей момент розумієш, що це не салют.Ну, що це все, це воно.

 

Читайте також: Спеціальний саміт ЄС відбудеться 30-31 травня, на порядку денному – Україна

 

Далі як у тумані.Паніка, збирання речей хаотично.Дуже зосереджений чоловік.Він був дуже зосереджений.Казав, що робити: одягай дітей, виходимо, чекайте мене, візьми це. Вікна закрий. Він був дуже системний, я була розібрана. Потім ми заїхали за дочкою. Такий день народження вона мала”, — сказала Кравець.

Також вона розповіла, що підтримує зв’язок зі своїм другом, президентом Зеленським і дуже пишається, як президентом:

“Так, він для мене президент. Але він людина, дуже близька мені. Я, звичайно, його підтримувала. Він дуже коротко відповідає. Але я така вдячна йому за ці відповіді. Я намагаюся йому надсилати різні меми. Трохи гумору.

Я не можу. сказати, що я від нього не очікувала такого духу. Тому що я його знаю. Я знаю, як він зустрічав якісь кризи в житті компанії. Просто в житті. Я його знаю. Інакше не могло бути. Я пишаюся неймовірно”, – підкреслила зірка.

Вам також має сподобатись...