Шоу-бізнес

Дорофєєва та Дантес розлучаються після шести років шлюбу

Відомі українські артисти Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розійшлися.

Вони опублікували спільний пост в Instagram, де повідомили цю сумну новину. Причину їхнього розлучення екси вирішили не розповідати. Втім, вони зазначили, що продовжуватимуть любити одне одного, щоправда, вже інакше.

“Ми дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тими, ким є, підставляли плече допомоги у найважчі моменти. Ніколи не буде зручного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо це якось відверне вас і розбавить стрічку новин. З відкритим серцем! З любов’ю до один одного, Ваші Надя і Вова.

PS: Дантесиків і Додошат не чекайте”, – написала Надя.

Зазначимо, історія кохання Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса розпочалася 5 серпня 2011 року, тоді вони познайомилися у поїзді, коли разом їхали на спільний концерт. Тоді ж між ними й спалахнула іскра. Вони зустрічалися чотири роки. А 2015 року у прямому ефірі радіо Вова зробив пропозицію співачці, і Надя відповіла “так”.

“Ця історія почалася 5 серпня 2011 року в поїзді. Двоє молодих людей, у яких все ще попереду, зустрілися та полюбили один одного з першої секунди. На початок лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, їхні стосунки стали прикладом для багатьох. Ця пара стала найріднішими людьми один одному, найближчими друзями. Такими вони залишаються. Єдине… Вони просто тепер не разом”, – написала Надя.

 

Вам також має сподобатись...